| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem rodila ve Třebsku

Co tím chci říct? Kdybys nesmíchala dva moje příspěvky dohromady, tak bys to možná pochopila. Takže příspěvkem o "trpící kamarádce" jsem chtěla říct jen to, že ženy nutí rodit doma sami porodníci, kteří se chovají (dámy prominou) jako dobytci. Pokud je jim večer jasný, že budou stejně dělat císaře (slova pana primáře), tak proč proboha ho neudělají hned, ale nechají maminku trpět dalších 20!!! hodin. Víš proč, protože jim končí služba a chtějí domů a taky proto, že v této porodnici o všem rozhoduje PAN PRIMÁŘ a bez něj si nikdo nic nedovolí. Takže i když sloužící doktor VÍ, že se bude dělat císař, tak počká, až se pan primář vyhajá a přijde do služby. Docela drsný.
A v mém druhém příspěvku jsem se nadneseně zmiňovala, že než ukazovat den po porodu vložku 10ti medikům a k tomu je všechny nechat nahlížet do svého rozkroku, tak radši rodím v lese. Musím s jistotou říct, že v lese rodit nemusím, protože bych si nic takového nenechala líbit, na to jsem příliš tvrdohlavá. Ale myslím, že ve Vrchlabí mi nic takového nehrozí, takže jsem v pohodě, že můžu rodit "doma" s lékařským dozorem. A strach z doktorů teda opravdu nemám, jen mě děsí jejich arogance.

Pro Hanku - je to porodnice v Nymburce a kdokoliv z mých známých tam rodil, tak si stěžuje na přístup lékařů.

Přeji všem, ať nemusí nikdy litovat svého rozhodnutí !!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.