| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem rodila ve Třebsku

Gratuluji Vám Stepánko ke krásne prozitému porodu a zdravému miminku. Vás clánek se mi moc líbil. Já sama rodila 2x, vzdy v CAPu. Poprvé jsem rodila s Ivanou Konigsmarkovou a udelalo to na me tak dobrý dojem, ze mohu zodpovedne prohlásit, ze s ní bych si klidne doma rodit troufla a nepovazovala bych to za hazard. Naopak ty, které tak argumentují riziky porodu doma a ohánejí se jistotou porodnice, se asi nikdy nesetkaly ba ani neslysely o prípadech detí pri porodu postizených ci dokonce mrtve narozených. A tyhle deti, jejichz porod byl tak zpackaný, ze si ponesou následky celý zivot, se narodily, svete div se, v porodnici!
Stále jeste hodne podcenujeme psychiku pri porodu a málo si veríme, porád nám vtloukali do hlavy, ze bez doktoru pri porodu dozajista zemreme. Ale zeny tak rodily celá staletí. Je pravda ze umíraly zeny i jejich deti, ale to bylo dáno mnohdy velmi spatnými hygienickými podmínkami, které jsou uz dneska samozrejme úplne jiné a pak tím, ze tak rodily i zeny, kterým by ani dnes porod doma nikdo nedoporucil (dvojcata, obrácená poloha plodu atd.) Také zdravotní stav matek byl mnohem horsí, nez je dnes (anémie, tuberkuloza). Já bych si sice netroufla rodit jen s manzelem, ale cítím, ze zena, která se pro to rozhodne, asi ví proc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.