Já můžu Bulovku jen doporučit.Rodila jsem tam 2x (ne v CUP) a všichni byli velice příjemní a ochotní. Od personálu na porodním až po poslední uklízečku na šestinedělí. Do porodu nijak nezasahovali, jen mne občas prohlédli a spíše mě uklidňovali a dodávali psychickou podporu. Dokonce se i ptali, zda chci oholit a zda souhlasím s klystýrem. A mám pocit, že jsem podepisovala i papír, zda souhlasím s lékařskými výkony, které by byli nutné v rámci zdraví mého a miminka (ale už si to přesně nepamatuji, ale něco takovýho tam bylo-přesně to fakt nevím, nechci ale šířit bludy).Takže na Bulovku se bez obav rozjeď a dej pak vědět, jaký to tam bylo!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.