| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Beton nad zlato

Svatá pravda, jakoby mi autorka mluvila z duše. S tím rozdílem, že já se tedy požádat kolemjdoucí o pomoc rozhodně nestyděla. A byli vždyvelmi ochotní, i na stanici Smíchovské nádraží, která je také neuvěřitelně "dostupná". Beru to tak, že když si ti muži odzkouší, co je to za dřinu, co když zrovna mezi nimi bude ten odpovědný, který na tom může něco změnit a rozsvítí se mu. Já jsem kvůli tomu dokonce psala našemu poslanci. Odpověděl, že jejich strana má péči o rodinu ve volebním programu, budou to tedy prosazovat, leč nejsou peníze. Doporučuji vám dámy, udělejte totéž. Protože jinak se nikdy nic nezmění. Pokud pořád jen nebudeme otravovat, tak tenhle problém stále pro nikoho nebude aktuální a nikdy se nic nezmění. Moje heslo zní otravujte!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.