Až tak moc se při porodech doma zase neumíralo - vím to fakt dobře. Moje rodina si vede kroniky už od pruských válek. Opravdu z nich mám potvrzeno, že žádná žena ani dítě nezemřely při porodu - asi moje babičky a prababičky dodržovaly hygienu a v tom to bylo. Co pravda je, že potom do cca 5let věku dítěte jich dobrá čtvrtina zemřela na dětské nemoci, zápal plic a podobně, takže i když mám určité výhrady proti očkování, rozhodně je nezavrhuju, zrovna tak, jako antibiotika - jenže to už nepatří k porodním komplikacím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.