Any já taky byla spokojená, taky mě všichni povzbuzovali, bylo šero, dobré...ale bohužel na tom pokoji byla zrovna porouchaná váha, tak malého že odnesou zvážit na chodbu a hned přijdou. No a nepřišli skoro 2 hodiny...hned ho ta sestra vzala nahoru aby ho prohlédl doktor, protože ten neměl čas sejít dolů. A potom nebyl nikdo schopen mi ho přinést, protože to byla zovna doba koupání a sestry neměly čas:( a tak jsem poslala manžela aby byl u malého a mluvil na něj, aby tam nebyl někde sám bez mámy, manžel tam seděl hodinu, malý nespal, naštěstí ani nebrečel, jen vykuleně zíral kde se to ocitl...A tx ženské mému muži nedovolily vzít syna a donést mi ho o patro níž, přestože už byl zabalený, prohlédnutý pediatrem atd...no a manža se nechtěl hádat, tak tam smutně seděl a já byla zavřená dole na porodním boxu sama, místo abychom ten čas trávili všichni spolu:( kdybych byla teda na jeho místě já, tak bych se sester neptala, no ale manža byl z porodu jakýsi mimo:) toš tak. Nebylo to špatné, ale mohly ty zážitky být lepší. K.
Předchozí