biomaso kupuju- většinou právě hovězí. Po porodu jsem měla málo železa, tak hovězí maso je na to fajn. Většinou kupuju rostbeef, který narychlo opeču na rozpáleném oleji ze všech stran(osolený, opepřený a posypaný sušeným celerem) a dám do středně horké trouby na 20 minut dotáhnout. Doba se liší podle velikosti masa a podle toho jak má kdo rád propečené. Podle mé zkušenosti je lepší vevnitř růžový, než moc udělaný. Krájí se tenoučce a jí se teplý s bramorovým salátem bez majonézy nebo studený s křenema a pečivem. Nebo biohovězí dusím na nejrůznější zelenině(paprikyporek, rajčata, žampiony, mrkví,celerem,fazolkami,taky s jablky.) Stoprocentně ti změkne, když to doděláš v papiňáku. Jo a jehněčí kupuju, ale ne v bio kvalitě v Delvitě, ale nevím, jestli to je ve všech.
Předchozí