| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Beton nad zlato

Já jsem v našem městě jezdila s kočárkem MHD pouze, když to jinak nešlo. Sice máme bezbariérové autobusy, ale řidiči nemají maminky s kočárkama moc rádi a ostatní lidé na vás koukají, co tam vůbec otravujete.Navíc když si řidič vzpomene, vůbec vás s kočárkem nemusí pustit do autobusu, např když je přeplněný, což je u nás skoro vždycky. Autobusem jsem s kočárkem jela asi pětkrát a ty obličeje spolucestujících si nepřejte vidět. Teď, když je dcera starší a jezdíme bez kočárku, samozřejmě nikoho ani nenapadne nás pustit sednout, navíc se u nás smí nastupovat pouze předníma dveřma, takže stojíte v uličce, vedle vás tříleté dítě, zepředu se tlačí dav a všichni řvou:"Postupte si" a vy zase řvete." Pozor, je tady dítě". Prostě super.Naučila jsem se chodit všude pěšky, což vy v Praze samozřejmě nemůžete. Jo, jezdit po schodech s kočárkem umím taky od té doby, co nám někdo neustále bral ve vchodě prkna položená na schodech k výtahu. Vždycky, když jsem jela z nákupu, kočárek naložený a najednou - prkna nikde. Takže jsem se naučila drncat. Přeji hezký den. H.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.