Blahopřeji ti k velké duševní síle a vyrovnanosti i v takových okamžicích jako je lékařsky vedený porod. Myslím, že bych takovou sílu měla, pokud by šlo o mě. Ale pokud jde o čerstvě příchozího človíčka, nejsem takový optimista. Ale máš pravdu, jediné z čeho mám při porodu strach, je chování lékařů ke mě a k dítěti. To by doma bylo vystřídáno pravděpodobně jinou obavou. Je otázka, která z nich je horší pro dítě i mě. Ale rozhodně máš pravdu, že jedině nahlas a jasně řečená přání žen můžou naše porodnictví změnit. Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.