Ahoj Radko,ja jsem taky rodila na svou žádost císařem a neměnila bych.byl tam s nami pritel, mela jsem epidural.krasny a hlavne NAPROSTO NEZBOLESTNY ZAZITEK.tak mne jen zajima, proc jsi napsala do diskuse na brisko.cz následnujici vetu :“ Doufám, že porodů CŘ na neodůvodněnou žádost rodičky bude co nejméně... Dík za odpověď(a promin, obcas pisu bez diakritiky, obcas s a pak se to micha..) Nicola
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.