díky za odpověď...
třeba moje mama se o porodu dodnes nedokaze normalne bavit, jak to bylo hrozny a ponizujici...vim ze dneska je vsechno jinak, ale proste jsem nemela odvahu porodit normalne, tak jsem se z toho "vykroutila" nez se stresovat..
chtela jsem si byt jista, ze na to budu vzpominat jako na neco krasneho a normalne o tom mluvit.kazdy ma o porodu jine predstavy, ale opravdu mne dorazilo, kdyz se v minulem cisle "maminky" o porodnici ve Vrchlabi napsalo, ze se tam vyhybaji "TAKOVYM STRESUJICIM VECEM,JAKO KLYSTYRU,HOLENI A EPIDURALNI ANESTESII(!) jak tohle pro nekoho muze byt stresujici?! ja jsem to ani necitila kdyz mi ji pichali, mela jsem umrtveni i pred vpichem do patere...vedle operacniho salu kde mne operovali bylo slyset maminku z vedlejsiho salu ktera rodila normalne a s pritelem nam z toho behala po zadech husi kuze.sice mela pustenou uzasnou hudbu a mohla libovolne relaxovat na mici a koupat se, ale zvuky,ktere vydavala byly podobne tomu kdyz nekdo pomalu umira....taky jsem uvazovala,za druhe dite porodim normalne, ale nevim nevim...neumim si to predstavit a z meho okoli slycham same horory.... :-(
Předchozí