Taky jsem se odhodlávala dvě návštěvy na gyndě požádat o neprovádění ultzvuků navíc (pro případně nedomorodky upozorňuji, že ty nutné ráda absolvuji). A ejhle, pan doktor neprojevil náznak nesouhlasu. Nebo při viróze v těhotenství jsem rovnou obvoďákovi řekla, že chci jen neschopenku, že když můžu ležet, nepotřebuji Paralen. Odsouhlasil mi to. Oni jsou taky lékaři zvyklý nám dávat léky, protože to lidi očekávají. Ale ne vždy se odvážím, už jsem vyhazovala recept na léky, které jsem nechtěla:-). Jak dopadnu v porodnici s prosazováním svého jsem zvědavá:-). Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.