Dnes ráno bylo v titulcích napsáno, že 70% američanů podporuje válku proti zemím, které mají co dočinění s tím, co se stalo. Ale já si říkám, jestli američané jenom neprahnou po pomstě. Je mi strašně líto lidí, kteří minulý týden zemřeli, ale to, že se jejich země pomstí válkou přeci nic neřeší!!!! Je mi jasné, že NĚCO se s tím udělat musí. Ale tím, že vyhlásí válku ohrožují životy lidí prakticky na celé zeměkouli. Připadá mi, že v současné době jsou natolik zaslepení bolestí, že nedokáží uvažovat reálně. Ano, i já bych chtěla pomstu za příbuzné, kteří by doplatili na terorismus, ale válka? Spousta zemí má již nukleární bomby, baktérie různých nevyléčitelných nemocí. A oni chtějí jít do války? Určitě sledujete různé chaty, a tak jste také určitě zjistili určitý posun v názorech od minulého týdne. Málokdo souhlasí s vyhlášením války. Většina jen nesouhlasně a nevěřícně vrtí hlavou. ONI chtějí válku, ONI nepotřebují pomoc, ONI nadávají na Ruzyňském letišti, když kvůli bezpečnosti pasažérů jde všechno pomalu, ONI odmítají krev Evropanů, kteří se v Americe postavili do front, aby trochu pomohli - prý tu máme šílené krávy. Vypadá to, že mají patent na rozum. Jak jinak, když JEJICH prezident povolí těžbu na Aljašce a globální oteplování ho nezajímá protože by vážně utrpěly jejich podniky. Řekla bych že Clinton byl trochu více obezřetnější zemi vedl lépe.
Předchozí