Milý Martine.Nebudu tu hodnotit zda je lepší rodit doma nebo v porodnici.To si musí každá z nás srovnat v hlavě sama a osobně Štěpánce závidím ,že si to mohla dovolit.Já bohužel ze zdravotních důvodů ne. Spíš mě pobouřily tvoje příspěvky.Pokud si zdravotník a navíc porodník jak se zde prezentuješ tak jsem ráda ,že jsem tě při svých porodech nepotkala.Nazývat tu ostatní diskutujíci jako "sračky","blbá" a tak dále je nehorázně sprosté od lékaře. Jen proto.že mají na věc odlišný názor. Nechci vidět jak se musíš vyjadřovat při samotném porodu. Tvé tvrzení ,že rodit v porodnici je nebezbečné je přinejmenším směšné.Pokud si opravdu lékař tak by si musel vědět,že rodit doma si může dovolit opravdu jen naprosto zdravá žena. Co takové astmatičky,ženy s cukrovkou nemocí srdce,ženy s onemocněním krve? Chceš říct ,že i ony to zvládnou doma lépe než v porodnici? Myslím si,že nejsi žádný doktor a porod si viděl leda tak v televizi a si jen obyčejný hulvát co si potřeboval nějak ukrátit čas. Paní Štěpánce gratuluji k miminku a přeji mnoho zdraví a štěstí. Její porod neodsuzuji a závidím ji ,že si ho mohla doma užít. Věřím ,že to musí být neskutečně krásný zážitek.Já jsem to štěstí neměla a takto riskovat jsem si dovolit nemohla.
Předchozí