Ahoj Evo K, mám velmi podobý problém se stravou a dostala jsem recept, který teď používám dost často - je to na tvarohovou pomazánku a přiznávám, když jsem četla složení, tak se mi to ani nechtělo dělat, ale pak jsem to zkusila je to mňamka: 1 tvaroh 1 malá mrkev strouhaná křen podle chuti slunečnicová semínka sůl, pepř a dříve jsem dávala i větší tavený sýr
A když toho chci jen pro chuť, tak to dělám z větší Lučiny Jsem zvědavá, co na to budeš říkat. Lucka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.