Tak koukám, že už v těch receptech nezůstalo snad nic, co jsme nezpochybnili... Musím říct, že kdybych si já dala takovou práci s článkem a pak by mi do toho všichni ryli, byla bych z toho asi trochu otrávená. Takže jen pro jistotu, kdyby sis tím náhodou nebyla jistá: Přes všechny ty připomínky od nás starostlivých maminek je skvělý, že jsi se se svými zkušenostmi podělila! Já některé ty recepty určitě použiju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.