Zudlo, kdysi jsem pročítala přepravní řád a v něm bylo, že na jezdících schodech smí být kočár přepravován pouze za přítomnosti dvou osob - jedna ho drží zezhora, druhá zezdola. Takže pokud nařízení dodržuju, tak se nebojím, protože kočár drží a průchod okolo stejně spolehlivě zablokujeme. Jinak své první dítě jsem coby nvorozeně na jezdícíh schodech málem vysypala z kočáru, což byla poslední kapka k odložení kočáru a používání šátku. Strach z jezdících schodů mi vydržel i do druhého dítěte.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.