| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se (taky) rodí doma

.....že Sylvie je dnes zas na skok doma!
AHOJ! Já sem teď zavítám jen občas, a jak vidno, dosti málo sleduju i dění zákonodárské...
PROTO MĚ NAPROSTO ŠOKUJE, ŽE MINISTRYNĚ SOUČKOVÁ SE SNAŽÍ PRO POR. ASISTENTKY PROSADIT ZÁKAZ PRÁCE JINDE NEŽ V NEMOCNICI POD DOHLEDEM LÉKAŘE. To snad má být vtip?!?! Teď, chvíli pro jednoznačném referendu do EU se opět naše zdravotnictví má svou praxí blížit více Dálnému východu než Evropě?! Znamená to tedy opět nulovou šanci např. pro porodní domy apod. organizace? Fuj, hanba!
Neznám paní ministryni, ale jsem zhnusena.
Ještě drobnost:
Moje kamarádka minulý týden porodila zde v Liberci. Nová porodnice (dle rozhovoru se sestřičkou při prohlídce na "kursu pro rodiče") kromě nejmodernějšího vybavení poskytuje i nejmodernější výdobytky tzv."alternativního" porodnictví - různé stoličky, vanu atd.- prostě "jako ve Vrchlabí" /Tam původně chtěla kamarádka rodit, ale byla po císaři v 1. těhot. a i teď měla drobné komplikace, takže při rozhovoru jí dr. Kavan doporučil "raději zůstat doma" - když se ho přímo zeptala, zda to "má cenu" (nemohla si dovolit penzion - musela by přejíždět 70km v začátku porodu)/. Výsledek: v LB porod přirozenou cestou, personál příjemný, leč drobné háčky - ne vše, co se slibuje, je pravda. Vana - "Ale paní, copak my jsme delfíni?" - dozvěděla se od lékařky. "Progravitační poloha"- stolička apod. - nebyla ani nabídnuta, prostě šup na lehátko do pololehu, píchnout vodu...
Nechci nadávat na Liberec, patří fakt asi spíš mezi lepší porodnice... Jen si říkám: FAKT JE TO NELEGÁLNÍ RODIT NĚKDE JINDE NEŽ V NEMOCNICI? FAKT JE TO TAKOVÁ PROTIZÁKONNÁ ÚCHYLKA ???
Ester

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.