Dobrý den,
tentokrát jsem ke svému údivu nenašla k tomuto článku žádnou diskusi... Asi příznivci i odpůrci domácích porodů vystříleli své názory už u některého předešlého článku... Anebo jsem se špatně dívala.
Každopádně já Vám chci poděkovat za moc pěkný článek, měla jsem z něj radost a hezký pocit ještě dlouhou dobu poté. Je moc fajn, že jste si počátek života Rozárky tak pěkně prožila a že na něj ráda vzpomínáte.
Já jsem své 2 děti rodila téměř přirozenou cestou v porodnici, sama bych se k porodu doma neodvážila, kdyby nastaly nějaké komplikace. Když jsem si četla článek z 18.11. "Jak jsme nedojeli do Vrchlabí", tak tam právě došlo k tomu, čeho se hrozili po narození Rozárky Vaši sousedé a známí - a to totiž k "omotání pupeční šňůry kolem krčíčku"... A tehdy bylo asi fajn, že tam byl doktor. Možná by bleskově šňůru odmotal i manžel, nevím, a neodvažuji se posuzovat. Ale pro tyto možnosti já jsem právě rodila v porodnici, i když naprosto chápu, proč chtějí maminky rodit doma. Je to přirozené a dřív to nebylo jinak. A teď má už každý naštěstí zase na výběr.
Takže ještě jednou, blahopřeji ke krásné rodině a báječným dětem, o kterých umíte tak pěkně psát. Ať Vám dělají jen radost!
Zdravím,
Channah + František 2 roky a Markétka 5 měsíců
Předchozí