nejenom že je to možné, ale je to dokonce normální společenská praxe! Já jsem byla úplně v šoku - v našem okolí je taky žena, která naprosto plánovaně a s cílem, aby pobírala od sociálky velké dávky, taktéž neuvedla otce dítěte u porodu = to jest není vdaná atd.; přitom s ním žije šťastně a spokojeně na hromádce.
Ještě to beru trochu s nadhledem a ze srandy, ale taky mě napadá: proč jsem se proboha tedy vůbec já vdávala? Když je to v naší společnoti tak nevýhodné? Nemají se lépe ti nesezdaní? Bratr žije taky na hromádce s přítelkyní a absolutně se do ženění nehrne - asi ví proč.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.