V Praze nevím, ale obecně v Tescu spíš než v Delvitě bývá biohovězí a někdo se tady nebo v jiné diskuzi zmiňoval o biopotravinách na Andělu, prý tam mají i maso, dokonce drůbeží. To jde fakt sehnat dost těžko, když nemáš nějaký zdroj na venkově. Jinak jsou kontakty na stránkách KEZ. To je kontrola ekologického zemědělství, jsou tam přímo pěstitelé a snad i prodejci. Dá se tam najít i nějaké maso. Ale nezkoušela jsem to, takže bez záruky. Taky jsem se ptala na Duze a dali mi nějaké kontakty. Ale to drůbeží jde sehnat fakt špatně.
Já teď jakýsi dočasný zdroj mám, ale stejně to beru tak, že to co prodávají je pro mě nepoživatelné, a normální maso, jak já říkám tomu, co se označuje bio, bývalo vždy spíš dražší a ne každodenní záležitost, takže my maso nemáme každý den, ale beru to tak, že když chci jíst slušně, tak holt to dá práci, ale nežeru matrix:)
PS: V souvislosti s hormony nadopovanými kuřaty jsem kdysi zaslechla, jak se snižuje věk puberty u dospívajících dívek... Nejsem v této oblasti nijak znalá, takže to může být i pitomost, ale ani bych se nedivila.
Předchozí