| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Zákazy a příkazy v MŠ

Sárko,
řeknu jeden příklad:
vadilo mi, že se David nechá urážet a brát si hračky od jednoho svýho kamaráda...Mrzelo mě, že to tak je, ale věděla jsem , že když okřiknu toho druhýho, nic to nepomůže...Sedal jsem si s Davidem a vysvětlovala mu, že je to špatný, co dělá ten jeho kamarád , ale špatný taky je, že si to David nechá líbit, že mu tím vlastně říká, aby to dělal pořád a pořád...A že ho má příště chytit za ruku a říct mu" hele, ty tady nejsi žádnej generál a nebudeš mi poroučet, já mám svoji hlavu"...
Druhý den si David zase pozval onoho kamaráda , ale předtím jsem ho viděla u něj v pokoji, jak si pro sebe předříkává" ty tady nejsi generál, nebudeš mi poroučet"...A taky tak pak později použil, kamarád se naštval, odešel domů, David byl smutnej, přesto na sebe svým způsobem hrdej a příště si to už ten jeho kamarád nedovolil....
Takže já myslím takový zasahování,to člověk asi udělat musí, protože některý děti to " v krvi" zkrátka nemají a fakt si nevědí rady....
Zuzi má špatný zkušenosti, kdyby někdo s mým dítětem takhle jednal ve školce, fakt nevím, jak bych se k tomu pak postavila, třeba bych ho pak taky víc ochraňovala...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.