Tak jí ho neber... Moje zkušenost je taková, že čím víc jsem se snažila syna odnaučit dudlat, tím víc to vyžadoval. Tak jsem to nechala plavat. Když si o dudlík řekl, dala jsem mu ho, jinak jsem ho nenabízela. A on na něj začal čím dál víc zapomínat, mnohokrát usnul bez něj, až cca od 1 a 3/4 roku začal spát úplně bez dudlíku. Podobně to bylo s nočníkem i se vším. Nemá smysl něco dělat násilím, ony se to ty děti stejně jednou naučí (odnaučí) samy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.