Ireno, ach ach, pokud jsi tedy četla opravdu dobře, "racionálně" jsem se ohrazovala pouze proti radám, které mi podle mě opravdu nepomohou. Tedy nijak jsem nekritizovala dulu, výběr porodnice a podobně, ale pouze homeopatika a psychoterapii - prostě si myslím, že by to bylo léčení zlomené nohy acilpyrinem - ber toto jako příměr.
Tys mi radila optimismus, ale zároveň ses mě hned od začátku ptala, jestli to fakt myslím vážně a nevěřilas mi - a proto jsem ti stále opakovala, ne že nikdo nezažil co já, ale že to že ty jsi to nezažila neznamená, že se mi to nestalo.
Na Mirce mi vadí jediné - že mě automaticky označila za lhářku a i jinak byla dost hnusná. Ze stejného důvodu jako ty - jí se prostě nic podobného nestalo a proto já lžu, když tvrdím, že jsem se s tímto setkala.
Nevím, kolikrát mám ještě napsat, že jsem NIKDY nikoho neobvinila z buchtovství, ANI TEBE. Ale když se tě to tak dotklo, tak to možná tak bude, jinak bys mi to stále dokola neotloukala o hlavu a s každou odpovědí toto téma nerozšiřovala.
A co jsem očekávala? Že si to lidi přečtou, třeba se zasmějí, třeba zamyslí, napíšou mi, ať si vezmu dulu nebo jedu do porodnice té a té. A to se mi splnilo.
Jinak budu rodit na přelomu dubna a května, jsem v pátém měsíci, bříško mi hezky roste, jsem veselá a zdravá a ani to, že cokoliv napíšu je použito proti mně, mě nerozhází. Tož tak:)))
Předchozí