Nejsme oblbnuté z amerických filmů, jen jsme každá jiná. Já jsem ke svému dítěti cítila po porodu strašně moc lásky, bála jsem se o něj... A vůbec mi nevadilo, že můj porod proběhl úplně jinak, než jsem si nalinkovala. Neměla jsem to za selhání sama sebe. Netrápila jsem se tím a ani bych si nic nevyčítala. Ani bych se k ničemu nevracela a nechtěla vědět, co se stalo nebo nestalo. Prostě to proběhlo a to je všechno. Vidíš, opravdu jsme každá žena jiná a to je dobře, protože jinak by byla na světě nuda.......:-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.