Milá Marto a ostatní,
samozřejmě - chudák Lea uvedla jen pár nepřesností. Zkusme to otočit na situaci, kterou znáte. Představte si, že by někdo napsal:
V Čechách lidi berou kolem 60 tisíc měsíčně, a za 500Čk se dá nakoupit týdenní nákup pro rodinu. Samozřejmě - jsou lidi, kteří v Čechách berou 60 tisíc měsíčně a samozřejmě - dá se koupit na týden za 500 Čk - pokud nakoupíš jen špagety a kečupy. No a říká se přeci české koruny, ne? Tak proč se namáhat s nějakým zavedeným systémem (uznávám, že tohle je fakt blbost, chtěla jsem na ní jen demonstrovat, že Lea asi USA viděla z rychlíku a to kdo ví jestli - když neví, že se tu váží na libry atd.).
Takže to co ona uvádí nejsou nepřesnosti, ale v podstatě lži.
Můj problém? Zdá se, že nikomu nevadí, že si z vás tady někdo střílí a lže až se mu od huby práší, ale všichni ochránci slabých se sesypou na mě, když si vůči takovému člověku neberu servítky. Neberu, a brát nebudu, protože člověk který lže si žádné ohledy nezaslouží.
Já chápu že je teď v módě brát ohledy na různé grázly (co na tom, že mi někdo chtěl vykrást byt - bacit ho nemůžu, protože jinak půjdu já sedět za ublížení na zdraví, co na tom, že KOžený a podobní si vesele užívají to, co nakradli - hlavně že jsme slušní a ohleduplní, že?)
No, co se závisti týče - nemyslím, že mám Lee co závidět. Snad jen tu podporu, které se tady anonymnímu lháři dostane v plné míře - mezitím když já se snažím něco uvést na pravou míru a pomoc lidem, tak jsem ta špatná. Ale to je váš problém, ne můj. Vy si to trochu v těch hlavách srovnejte - ale možná vám vyhovuje koukat na Beverly Hills a Dallasy a představovat si, jak v americe všichni jezděj v bavorácích, mají soukromá letadla a trápí je, kterou nanny vzít na dovolenou a skutečnost vám je ukradená... takže to se omlouvám, že vám beru iluze.... :-))
Co se týče mé sociální situace - ano, jsem - dle Leiných měřítek "socka" - nemám měsíčně 10 000 dolarů nazbyt na tři nannies, nemám mercedesa za sto dolarů měsíčně a ještě se mi nepodařilo udělat rodinný týdenní nákup za padesát :-))) Jo, a taky v těch USA, v kterých žiju já neexistují žádné podpory pro rodiny s dětmi... to jenom chytrá Lea ví líp... :-))
Předchozí