Ahoj Janka,
neviem ci ta skor lutovat, alebo obdivovat. URcite oboje. Na jednej strane by si clovek zelal, aby mal taky rychly porod ako ty, ale na druhej strane co si si vytrpela, neprajem nikomu. Ja som rodila 11 hodin podla zaznamov v nemocnici, ale skutocne bolesti som citila 6 hodin. Tiez boli prekvapeni, ked mi hned po odteceni plodovej vody nastupili neznesitelne bolesti, mysleli si, ze podla toho, ake som nahodila tempo, budem rodit do hodiny, ale nie, pekne som sa otvarala 6 hodin a pomaly. Ku koncu som si dala pichnut epidural, lebo viem, ze by som asi skoncila ako ty a nevladala by som pre tie bolesti vytlacit malicku. Chvalabohu, epidural pomohol a dokonca som si mohla vychutnat prve momenti zivota mojej dcerky naplno. Bol to nadherny pocit a v tom momente som sa zamilovala do mojej dcery. Skoda ze ty si o ten prvy zazitok prisla, ale urcite o to intenzivnejsie teraz pocitujes vdaku, ze to vsetko dopadlo tak dobre. Drzim vam vsetkym trom palce a malicky nech vam rastie zo dna na den a mate s nim co najviac krasnych dni.
Alena
Předchozí