Kláro díky. Jenom pro doplnění - já se nebojím doktorů, jako že bych se třásla hrůzou a nespala týdny před tím, než mám někam jít. Já se bojím jenom toho, že můžu zase narazit na někoho, kdo mě bude naprosto zbytečně vytáčet ve chvíli, kdy na to nejsem v nejmenším připravená. A článek jsem napsala přesně pro to, aby mohly ostatní napsat třeba já rodila tam a tam a bylo to super... nebo vemte si PA, dulu, manžela... nebo nechoď do téhle nemocnice...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.