Přidat názor k článku Nápadník
Ahoj maceško, hrozně dlouho jsem na rodině nebyla, ale jak jsem zahlídla tvůj článek, tak jsem ho zhltla.:-) Tentokrát, alespoň pro mě, nebyl moc úsměvný. Já to totiž znám, tedy to vydírání partnerem. A docela tvoji dceru lituji. Je to dost peklo se takového po čase obtížného nápadníka zbavit. Taky dlouho trvá, než člověk procitne a pochopí, že to co nabízí partner není to pravé ořechové. Věřím, že jste dceři vštípili správné životní hodnoty. O tom už svědčí i to, že po tom, co jste si s nápadníkem pohovořili, vám poděkovala. Třeba ještě pořádně nechápe, že je jí ta jeho "Velká" láska naobtíž, ale je otázkou času, kdy to pochopí. Není to totiž normální láska a tím i vztah, je to chorobné lpění na někom. Ten druhý si vůbec neuvědomuje, že někoho utiskuje a ubližuje mu. Přesně ty věty typu: "kdybys mě milovala, jako já tebe, tak bys to chápala" taky znám. Je to čisté vydírání. Rady jsou v tomto případě drahé, ale přeju dceři, aby co nejdřív prohlédla a z tohohle vztahu se vyvlékla. A to co možná nejméně bolestně. Jinak tenhle vztah nemá bezproblémovou budoucnost.
Předchozí