| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Hrůza z doktorů a porod, jak se to rýmuje?

Já osobně si s cizinkou docela notuji a jestli má na něco jiný názor než já.. neoznačím jí jako někoho, kdo je "úplně mimo". To je opravdu velmi snadné, někoho odsoudit pro jiný názor. Jiný názor je výsadou každého z nás, i když vypadá z našeho pohledu jako kravina.
Pokud vím od kamarádky sestřičky, když má dvanáctku přes noc, jde a vyspí se. Já osobně si 20 hodin v práci nedovedu představit, ale ne každý je takový spáč:-). A myslím, že se každý z nás dokáže vyprovokat k výkonu a když jdu dělat zdr.sestru, musím se směnamy počítat nebo nepracovat v nemocnici. Kamarádce to naopak velmi vyhovovalo, měla pak delší volno a menší pocit stereotypu. Třeba můj táta pracuje 10 a více hodin denně a to opravdu pořád dělá rukama, sestřičky určitě nemají všechny šichty takové, že by se nezastavily.
Myslím, že kdyby cizinka měla možnost, rodila by jinde. Seš na ni naštvaná, protože měla špatný porod a mluví o tom? Eva

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.