... na dvoje vánoce, které jsem strávila v Anglii. První a poslední. Na "roast turkey" a gravy vzpomínám ještě teď. To jsem milovala. A pečené brambory, petržel, mrkev... Taky je to tam běžné nedělní menu. A puding mi taky chutnal. Souhlasím přesně do puntíku s tou vánoční atmosférou. České pohádky jsou prostě nejlepší. Nejvíc mi vadilo jít ven na 24. prosince na večeři na indické jídlo, protože chodit ven večer před božím hodem je normální a indické jídlo je jedno z nejoblíbenějších. Vzpomíná se hezky, ale české vánoce jsou nejhezčí!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.