| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dudlíkové hororstory :o)

Ahoj mala se narodila o tři týdny dřiv císařem začala jsem plně kojit do dvou dnů, protože jsem iodmítla být na JIP déle než jednu noc a hned si vydupala rooming-in. Malá byla a je mega savec. Porád dudlala a v tech obdobích růstového spurtu snad pořád , chodila jsem do školy a co bych dala za dudlunka, ale malá měla odpor. Vždy vyzvracela vše. A to jsem doma měla cumle asi dohromady za 1000.A pak jsem to jednou zkusila když v 7m.usínala odpoledne opět s prsem a šoupla jí ho místo bradavky a ejhle malá se zavrtala a spokojeně spoala dál. a já jsem mohla v poho fungovat po bytě. Pak ho používala normálně. Za 6 měsíců tedy zhruba po prvních narozeninkach si rekla dost a cumlum dala valem. A kolikrát by se hodil když jedu dál autem a mám vyspívaný hlas. Malá má rok a půj a cumel si bere na hrení dává ho panenkám a tak. A stejně jako cumel jsem měla obavu že bude vyžadovat mlíčko přes den až do maturity. Né že by mi to vadilo ale od roka přestala pěkně jíst a chtěla jen mlíčko s prsu tak se na dalšího púl roku zase stala skoro plně kojená. A stejně jako s cumlem si řekla dost a před týdnem se ráno prpbudila a řekla mami ham a začala jíst tak jak se má. A mlíčko má na večer nebo ve stavu nejvyšší nouze, tak si myslím, že není třeba brojit proti ani používat uřvávací metody a vůbec neodsuzuji maminky které nemohou kojit ani ty jejichž dšti chodí s cumlíkem ve 4 letech venku, kdoví co nás potká u dalších dětí. Všem maminkám a jejich ratolestem zdar.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.