Tak to jsem ráda! Už asi hodinu brouzdám stránkama a te´d jsem konečně na to narazila. S náma je to toiž podobné. A to začalo sotva lezl. Miluje děti a vůbec všechny a chce je objímat a hrát si s nima bohužel vzhledem k jeho síle děti většinou propukají v pláč protože je objímá příliš silně, nebo je převalí na záda případně uštědří holčičce po sladké pusince kousanec a pokud u chlapečka nevidí odezvu jednoduše ho majzne. Takže návštěvy baby klubu, které si maminky užívají povídáním a kafíčkem já trávím pobíháním za svým velice přátelským dítětem. Pravdou teda je, že i my s tatou vypadáme občas jako po domácím násilí. Když se prostě rozblbne tak nám uštědří facku, případně berany berany po kterém mám mdloby.Kromě toho je samozřejmě moje dítě naprosto všude a musí prozkoumat kdejakou maličkost. S jeho horolezeckými a kaskadérskými sklony je to často opravdu velmi dobrodružné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.