| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Otcovské fejetony: Má něco s jedním pánem

Mozna vam budu pripadat nazorama jako stara skola nebo jako nevyzrala naivka, ale ja si myslim, ze problem je v tom, co se dnes povazuje v nasi spolecnosti za normalni - rozvody, milenky (ci milenci) jako na bezicim pasu.

Zadny vztah neni naprosto idealni, ale snad jsem dal tomu druhemu pri snatku slib, ze si ho beru se vsim dobrym i zlym! Proc sve sliby nedodrzujeme? Je to proto, ze ten vztah je opravdu tak spatny, ze se s nim nedokazu vyporadat, aniz bych si hodila masli? Nebo jsme opravdu jen sobecti?
Mam taky velmi dobrou kamaradku meho veku, ktera chodi s o patnact let starsim muzem. Kdyz mi to sdelila, zaradovala jsem se, ze uz i ji potkalo stesticko, na veku prece nezalezi, prala jsem ji to. Ale kdyz o par mesicu se zminila, jak jim vsechno pekne klape, ze i on uz se rozvadi, tak jsem malem spadla ze zidle! A uz jejich vztah tak idealne nevidim, protoze jak uz tady nekdo psal, kdyz on nevidi nic moralne spatneho v tom opustit prvni zenu (at ma deti ci nema), tak co mu bude branit opustit tu druhou? Samozrejme existuji vyjimky, kdy rozvod je opravdu to jedine moudre reseni, ale to jsou opravdu jen vyjimky a nemuzou ospravedlnit vsechny dnesni rozvody.

Ted me vsechny vy spravedlive rozvedene zeny ukamenujete, ze co jsem nezazila tezko dokazu pochopit ...

Ja si jen myslim, ze je proste spatne, ze rozvod a nevera je standart.
Ve skole do nas husti vedomosti vsech moznych oboru, ale v mezilidskych vztazich jsme samouci - formou pokusu a omylu.
:(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.