| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Britské Vánoce

Zijeme v Londyne, ale rodinu mame v Glasgow, kam kazdy druhy rok jezdime. Nase vanoce probihaly letos tak, ze jsme si na Barborku koupili stromecek v kvetinaci a hned ho nazdobili - at si ho uzijem. Na svatky jsme leteli do Glasgow, takze zadnou dalsi vyzdobu jsme nemeli, jen si na krbu vystavili karty od rodiny, znamych a kolegu. V Glasgow jsem jim na Stedry den udelala hrachovou polivku a rizky s bramborovym salatem a oblizovali se az za usima. Po veceri jsme sli do mistni hospudky a o pulnoci se odpocitavalo jak na Silvestra a pak se zacal kazdy objimat a libat a prat krasne vanoce.
Rano nas budila svagrova (26), ze Santa uz tu byl (ve Skotsku maji Santu!) a at se s ni jdeme podivat na darky. Neni totiz slusne, abys rozbalil darek od nekoho, kdo tam neni - na vsech je napsane od koho a pro koho a pokud tam darce neni, tak musis cekat. Pak se slo na msi a odpoledne prijel zbytek rodiny a rozbaloval se zbytek darku. Veceri mame vetsinou kolem 6 - krocana se vsim, co k tomu patri a ja si uz zvykla a docela mi to chutna. Dalsi den chodi muj muz na fotbal a ja na nakupy - mivaji silene slevy a tak si lide casto davaji misto darku poukazky do obchodu a 26.12 to jdou utratit.
Ceske pohadky a cukrovi mi taky nekdy chybi, ale uz jsem si zvykla.
Stastny Novy Rok!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.