Ájo:o) Jsem v klidu. Jen mě trochu nadzvedlo to konstatování že jsem "militantní"... to přiznávám... Ostatní "kritiky" beru v naprosté pohodičce, jen diskutujem:o))))
Myslím, že na ohříváček autorská práva nemá, tak si ho můžeš vypůjčit. Táta je "aktivní fatalista" a takových vejšplechtů používá mraky, ale líbí se mi jeho filozofování:o) I já mám v souvislosti s rodiči spoustu takových "ohříváčků" a chci to dopřát i své dceři:o) A proč by mě měla poslat do háje?! Nevím, přije mi, že všichni puberťáci mají tohle "dohájové období" a pak je jak mi včera napsala moc hezky Kyti otázka, jestli rodinu budou brát jako bezpečnou "trampolínu" kam se budou rádi vracet a nebo jako "odrazovou plochu"- odskočit a rychle pryč!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.