no jooooooooo, no :o) ja som bola vychovávaná za komunistov a je pravda, že mám ročné mimčo :o) takže netuším, akým tempom preberieme rozprávky... :o))) Ale ako písala If - napr. že v správach, nemyslím, že je to vhodný program pre deti, jasné, že ak dieťaťu vysvetlí rodič niečo, je to iné, ako keby si mal urobiť o tom obraz z televízie...
Napríklad ja si pamätám, ako raz naši niekam odišli a mali sme tu dievča na stráženie. No a ona nám dovolila pozerať taký film - (bavili sme sa o tom inak aj na lednovkách) - volalo sa to tuším SAMA DOMA a bol to myslím typický český film odohrávajúci sa v Prahe. Neviem, či si niekto na to pamätáte. Bolo to o dievčati, ktoré nechala mama doma samu (resp. rodičia, to už si presne nepamätám)a celé to bolo v takom hororovom štýle, ako sa jej násilník (vrah?) pokúšal dostať do bytu... Z toho filmu mám hrôzu dodnes, ale v podstate až po tom, čo som naozaj začala ostávať sama doma a dala som si dokopy, že takéto veci sa bežne (hlavne v dnešnej spoločnosti) stávajú. Vtedy to dávali za komunistov, mám taký pocit. Myslím, že sa tak volal ten film, možno to bolo Doma sama - fakt neviem presne... :o(
Předchozí