If+Bájo - tatínek by se teoreticky měl zapojit do pomoci o potomka. Prakticky pokud chci, aby nás někdo živil (jakože jsem na něm finančně závislá během mateřské) a po cestě do práce nebo z práce se nezabil v autě při mikrospánku, případně z nevyspání neudělal v práci nějaký zásadní kiks, za který by o práci přijít mohl, tak jsem se VELICE snažila, abychom ho v noci 8x neprobudily krom nějakých krizových situací, jako to tu už někdo psal, jak dítě řvalo a matka nad ním vyčerpáním a únavou také. Vynahrazoval mi to například tím, že jsem si mohla dovolit každou volnou chvíli jít spát s dítětem místo toho, abych šůrovala byt nebo pro tatínka chystala teplou večeři. Nebo že o víkendu si dítko vzal a nechal mne spát třeba dvě hodiny navíc. Nebo že večer chodil koupat a uspávat on.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.