Holky soráč, ale už mě tahle debata začíná nudit.....
Ivo, ne nejsem sobec, nevyžaduju od svého muže aby vstával (s výjimkou posledních 14 dní kdy jsme dávali Báře o půlnoci ATB a musel jí držet abych já je do ní nalila). Ale on to dělá RÁD.... V tom je asi ten rozdíl. Když vidí, že už opravdu nemůžu, tak je to on, kdo vstane a podá Báře dudlík....
Ivi, jen tak mimochodem, život ve vesnické roubence taky vyžaduje maximální nasazení, bohužel mi za to nikdo nezaplatí jako manželovi v práci... musím si štípat dříví, chodit pro uhlí (jinak bychom tu zmrzli že) a spoustu jiných věcí, a jak už jsem řekla, tak většinu těch věcí můžu dělat jen když Bára spí, protože za její asistence by hrozil nějaký úraz. Nehledě k tomu, že máme v domě PETRY, o které by se mohla při mé chvilkové nepozornosti suprově spálit (a to není jediná věc...)
Marie, ne nežijem NA HNOJI.... žijem na statku... hnůj vyvážíme na hnojiště představ si...:o)
Jitko, tys byla u nás doma, že víš naprosto jistě, že nevím o čem mluvím?
No to je fuk. Svoje jsem už řekla a nemám nadále potřebu sledovat tuto žabomyší válku...
Jen ještě PS: Alča s Honzíkem je jediná přispěvatelka ze které cítím zoufalství.... Alčo, přeju ti aby ti to vstávání "už jen párkrát za noc, nebo vůbec" vydrželo!!! Jo a opravdu jsem schopná u toho spát... a možná taky díky tomu, že se jen zvednu z postele, šáhnu do postýlky a nemusím chodit nikam daleko
Mějte se tu krásně a ať vám děti spí
Předchozí