v lecčems s tebou souhlasím, ale autorka evidentně nemluví o buzení dvakrát za noc, to se opravdu dá přežít, zažilas ale, aby se ti dítě už tři měsíce (přesně, jek to popisuje - hlady od 3. měsíce, pak zlepšení, znovu v půl roce) budilo třeba každou hodinu? Víš, ono to dost vyčerpá, a to mám taky postýlku hned u své postele...Tento článek je zařejmě adresován nám, co vstáváme v noci sedmkrát, ne dvakrát.A to se mi malej jenom vzbudí, dudlík vyplivuje a chce prso, ze kterého se pak vůbec nenapije, jen se chce mazlit, chudáci rodiče, co celé noci chodí, houpají, utěšují apod.
A ještě k tomu odstavování - znělo to krutě, ale podle názoru většiny dětí na kojení bys možná odstavila, až by šlo do školy a děti by se mu smály :). Paní tím určitě nemyslela nic zlého, jen prostě bere v úvahu duševní zdraví matky a celé rodiny, ne jen dítěte, k čemu je dítěti zoufalá, matky se začínající psychózou? To zasepřeháním já, jasně, ale jen proto, abys-než zase budeš proti někomu útočit, vzal v úvau víc hledisek, ne jen to svoje! Libuš
Předchozí