NAPROSTO DOKONALÝ ČLÁNEK!! JSEM 6 LET DOMA SE DVĚMI DĚTMI-A TAKHLE JSEM SE UŽ DLOUHO A OD SRDCE NEZASMÁLA.. TEDA ŽENSKÁ,KLOBOUK DOLŮ.TEBE BYCH CHTĚLA POZNAT A MÍT ZA KÁMOŠKU..FAKTICKY.. A NEBOJ,JÁ JSEM NĚKDY I VÁŽNÁ.. ALE TOHO CHECHTOTU JE POTŘEBA V TOMHLE VÁŽNÉM SVĚTĚ DALEKO VÍCE.. Tohle by někdo,kdo mateřství prožívá normálně-naprosto nemohl napsat.. Jsem Ti vděčná.. JEDNA MOJE KÁMOŠKA SE MĚ PTALA-NADÁVALA JSI SVÉMU MIMINKU? CO MYSLÍŠ,ŽE JSEM JI ODPOVĚDĚLA,ZVLÁŠTE,KDYŽ JSEM ZVYKLÁ TÉHLE KÁMOŠCE ŘÍKAT PRAVDU..HAHA.. Měj se překrásně.. Iv.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.