Bellano, usím přiznat že mě tvůj popis super pobavil a připoměl mi dobu nedávno minulou, fakt super napsáno. A milé maminky co se pupínkujete při pomyšlení mít doma kočku a miminko, mě když se narodil v dubnu Macíček a paní doktorka přišla na první návštěvu k nám domů byla jedna z jejích prvních otázek - "Kde máte kocoura?", ano čtete dobře a to ho hledala ne z důvodu že by nám ho chtěla rozmlouvat, ale naopak když jsem jí řekla že jsme ho musela nechat utratit (před dvěmi lety) tak mi řekla že je to škoda, protože by miminko mělo vyrůstat s něčím chlupatým a živým. Její názor je ten že každé tělíčko by si mělo vytvořit obranné látky a tenhle způsob je ten nejjednoduší. Prostě maminy - naše dr. je pro aby mimčo vyrůstalo se zvířátkem, je pak menší riziko alergií v pozdějším věku. Jo a ještě jedno, kdyby neměl syn mého přítele alergii tak už máme malého chlupáčka doma. Jitka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.