Bellano, clanky ti moc chvalim a radim se mezi pravidelne citatele. Moje dite a tvoje dite ma mnoho spolecnych rysu a moje predstavy tvych predstav jsou velmi podobne. Dale pak se schodujeme v poctu kocek.... a jelikoz moje dite je o neco starsi nez to tvoje tak ti musim rict, ze to funguje vyborne! Studii o vlivu domacich zvirat na alergie jsem cetla taky a jak jsi uz rikala, riziko alergie naopak snizuji ( musi byt v domacnosti alespon 2 zvirata...), no tak to jsme za vodou... Jinak kocky jsou vyborny. Kolikrat na Nihtika nemam cas a tak ho poslu, at hazi kockam zradlo, micek, hraje si s nima s provazkem a blby kocky litaj a ja mam na ctvrt hodiny klid. Takze mas pred sebou vyhlidku dobrych casu. Jen pozor na kocici zradlo a vodu, to bude velmi brzy nejpopularnejsi zabava. Jo a taky kocici hovnak... ale to uz zastanci ty hygieny musi omdlivat. Hlavne myt rucicky... Preji hodne radosti a v psani pokracuj!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.