..k těm nadšeným a gratuluji k opravdu vtipnému článku!! Já sice těhotenství prožila až moc krásně - až na nervozitu a šílenou únavu, která mi přípravu k matuře moc neusnadnila. (Naštěstí jsem ji v sedmém měsíci udělala.) Na porod nevzpomínám nijak špatně, ale pak už se mé představy sesypaly! S malou jsem se strašně ráda mazlila, zpívala jí, ukazovala hračky, ale když jsem si naivně myslela, že teď bych si už odpočinula a šoupla jí do postýlky..ono to už nešlo - začal šílený řev a nepřestal do té doby, než jsem jí zase vzala do náruče.. každý radil - nechat vyřvat a naučit jí to, ale ona vydržela řvát bez přestávky i 15 minut a já neměla nervy jí poslouchat a navíc mi jí bylo líto..teď je malé je pět měsíců a v postýlce je jen přes noc, přes den bez neustálé přítomnosti a hlavně věnování se nevydrží..ale přesto jsem šťastná a bez ní fakt ani tu hodinku nevydržím :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.