| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem byla překvapená realitou

Marketo, diky. Aspon vim o dalsi alternative, ktera muze nastat. A hadej co, vecer mi nak ruplo v zadech a ted pajdam jak Quasimodo. Poprve za cely tehotenstvi jsem se na ulici belhala jak matka v pokrocile nadeji (celou dobu si zakladam na tom, jak svizne a netehotne kracim s tim svym bubnem). Ach jo, clovek musi furt slevovat! A mam s Tebou jeste jednu spolecnou vec, s manzou jsme dohromady 12 let a prekvapive, stale si mame co rict, nekdy az moc :) A na ty obrovsky prsa se mooooc tesim ;)) ( prsa jsem mela hodne mala, zadna krec, uklidnovala jsem se, je to kvalita na ukor kvantity, po otehotneni se mi zacly rychle zvetsovat, samozrejme jsou furt mensi, ale ja jsem spokojena a manzel je z toho v tranzu... ;), no a s tim brisnim vakem - ten se postupne zatahne nebo ne? A v nejhorsim, od ceho mame plastickou chirurgii? (To je samozrejme legrace.) A taky jsem nebyla v praci spokojena, byly tam ohromne stresy a ja zacala hledat jine misto. Vsechno vypadalo slibne, meli o me zajem, jenze misto osobniho pohovoru jsem jim telefonicky oznamila, ze nastupuju na materskou...:( Ted je mi jasne, ze Matysek mel "vic rozumu" nez ja, donutil me zpomalit, jinak bych se uplne upiglovala a skoncila na krovkach. Moooc se tesim az odroste a budeme moct spolu lumpacit.

Preji Ti pekny den a spoustu nadhernych zazitku s Martinkem!

Lenka + Matyasek, 2v1.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.