Jmenuji se Kateřina a narodila jsem se s vrozenou vadou a to rozštěpem horního rtu a patra. Víte, oni někteří lidé si neuvědomují, jaké to může být žít s jakoukoliv vrozenou vadou. Třeba děti ve škole a třeba už i ve školce se posmívají a neuvědomí si, že vlastně ubližují tomu dítěti. U postiženého dítěte potom vzniká komplex: Já jsem špatný a proto tu nemám co dělat. Ano, přesně tak to bylo i u mě a každý, s kým sem se o tomhle problému bavila, mi dal za pravdu. Prosím neberte na lehkou váhu chování druhých lidí k postiženému člověku a nebuďte slepí. Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.