Včera jsem se dívala v mateřském centru do knížky Slzy po porodu, připadala mi dobrá. Taky mi tam dali kontakt na pražskou terapeutku, co se specializuje na maminky - Filasová Katarína, poradna@rozvoj-osobnosti.cz, 777/167526. Určitě bych dala přednost kompletní péči, léky bez účinné terapie podle mého řešení nepřinesou. Že o svém problému dokážeš hovořit je skvělé a určitě to zvládneš. Při porodu se žena "otevře" nejen tělesně, ale také duševně, takže mohou na povrch vystoupit skryté bloky a potlačené problémy, o kterých ani nevíme. Ale tohle máme téměř všichni, jen každému to vyleze na povrch jinak a jindy. Přeji ti hodně síly. Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.