| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem byla překvapená realitou

NASTAVAJICI MAMINKY, PRECTETE SI TY KNIHY, ALE NEVERTE VSEMU A HLAVNE NEMEJTE VELKA OCEKAVANI A NEKLADTE PREMRSTENE NAROKY NA SVE DETI!!!! Kazde dite nekdy zlobi a kazde je jine, zadne universalni navody neexistuji - nektere se nechce nechat prebalit, jine nechce sat, dalsi dela jine veci a to patri proste k zivotu. Berte sve dite takove jake je a nesrovnavejte s knihami, je to nesmysl a muzete svemu diteti uskodit a ukrivdit. Stejne tak nekladte premrstene naroky na sebe a nesnazte se byt dle knih supermatkou. Z vlastni zkusenosti vam muzu rict - neda se to a casem se stejne zhroutite. A taky budete zklamava, ze vase ocekavani se tak diametralne lisi od reality.

Materstvi je to uzasny zazitek, ale nejtezsi "job" v zivote,
jaky jsem kdy delala.
24 hodin, 7 dni v tydnu, bez dovolene, s maximalni psychickou i fyzickou zatezi (teda pokud vam na diteti zalezi a chcete se mu venovat a chcete pro nej to nejlepsi).

Bellana s clankem i vasimi nazory mi vsichni naprosto mluvite z duse!!! Plne s vami souhlasim!!! Myslela jsem si, ze jsem jedina. Pod vlivem tech blabolu, ktere jsem horlive vstrebavala v prubehu celeho tehotenstvi, jsem se ocitla v nejakem ruzovem svete bezproblemovych miminek a perfektnich matek, ktere nikdy na sve potomky nejeci jako histerky a dokonce ani neplacaji. Pod vlivem techto nesmyslu jsem mela na sve dite od zacatku premrstene naroky. Divila jsem se, jak je to mozne, ze je vetsina veci jinak nez pisou v knihach! Vzdyt jsem se tak peclive pripravila! Tak jak to, ze ty principy nefunguji? Az po nekolika mnoho mesicich, kdy jsem se vyprostila z kombinace kojeni(nemela jsem moc mleka, ale chtela jsem udrzet kojeni co nejdele) a lahvicky a nabyla trosku sily a energie na setkavani s druhymi matkami, zjistila jsem, ze jine deti zdaleka nejsou lepsi, nez to moje. Naopak! Ziskala jsem uplne jiny nahled. A ty slavne knihy jsem dala dceri na hrani. Tim jsem je vyuzila mnohem prakticteji.

Preju mnoho krasnych chvil s vasimi brisky i miminky a nenechte se blamovat knihami. To, ze se z vas stane po porodu uzlicek nervu a celkove labilni osoba je pravdepodobne normalni:o). Setkavam se s mnoha matkami a vsechny mi to potvrdily - jsme uzkostlive, podrazdene, snadno vybuchujeme, jsme nervozni.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.