| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak zápasím s poporodní depresí

Problém není ve Vás, ale v tom, že jste se absolutně vyčerpala a tělo si narušilo automatické vytváření antidepresivních látek, které si mozek přirozeně vytváří. Smůla je v tom, že málo doktorů je ochotno a schopno Vám to pečlivě vysvětlit.

Jsem již řadu let nemocná. Také jsem klasické léčbě vzdorovala a hledala pomoc v alternativních medicínách – neúspěšně a za poměrně velké peníze. Velice mě to oslabilo a nakonec k pocitům kterými trpíte Vy sama se mi přiřadili nesnesitelné bolesti po celém těle. Nyní se mi před půl rokem začal denně fingovat srdeční infarkt. (vydržte číst)

Navzdory všem těmto potížím žijí pěkný plnohodnotný život spolu s manželem a se svými třemi dcerami a to také ještě čekám dítko čtvrté (i s léky, které musím užívat). Mimochodem třetí dcerka vyrostla v mém bříšku i když jsem brala leky proti depresi. Genetici mimochodem označili citalec jako výborný pro tělo naprosto přirozený lék, který právě pomáhá tělu vytvářet již zmíněné antidepresivní látky. Lékařům se sice trochu nelíbil neurol, ale konstatovali, že nemoc ohrožuje mnohonásobně více, než braní si léku, když jej potřebujete. Tyto léky jsou léky třetí generace, které nepoškozují a jsou tak vychytané, že neškodí jinde. Také jsem vyměnila i psychiatra, jež mne bral v uvozovkách za toho s kterým se lépe komunikuje, který mne dobře přijímá a snažíme se přejít na léky slabší.

Tak jako já před lety jste Vy teď velice fyzicky a samozřejmě psychicky vyčerpaná, proto trpíte a reagujete tak jste psala. Vaše tělo potřebuje pomoc, aby se nervová soustava zregenerovala a více se nepřečerpávala a to bez léků nejde !!!!!!! Citalec ovšem zabírá až za určitou dobu – asi Vám zapomněli říci, že to může trvat i měsíc než si s ním tělo začne ty látky vytvářet!!! Nebojte se léků a vrátíte se do normálních pocitů a plnohodnotného života a vrátíte se také zcela dětem, které Vás nejvíce potřebují. Až se zotavíte můžete dávky snižovat a zregenerovaná soustava se sama postará a časem i bez léků dostane do pohody. Vím co říkám mám to prožité.
Byla jsem 2 roky úplně bez léků, ale ne bez citalecu – to trvá hodně dlouho (několik let), než se tělo vrátí zpět do pohody. Nyní již znovu beru neurol, protože jsem těžký alergik na spoustu potravin a omylem jsem snědla zapracované rajče v potravinách. Rajče je pro mne smrtelně nebezpečné, a proto jsem se hodně vyčerpala, než jsem se z toho znovu dostala. Vyšokovaný organizmus tuto nemoc znovu vrátil, ale vím, že to znovu zvládnu. Věřím!

I vy možná potom budete citlivější na různé vjemy, ale právě proto buďte připravená, dá se to zvládnout a žít šťastně – děti za to stojí a dle toho co píšete tak máte velkou oporu v rodině.

S pozdravem Gábina K.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.