| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Přirozený porod 4: Něco pro ženy (no a taky pro muže)

Pavlína už spoustu otázek ze mně odpověděla (Pavlíno díky!)
Nevím Markéto, proč máte potřebu neustále paušalizovat.
To, že jsem pro, aby bylo možno porodit doma ještě neznamená, že k tomu nutně musím mít odvahu i já sama.( Koneckonců zaplaťpánbu už existují zařízení, kde jsou zdravotníci ochotni víceméně přihlížet a takové jsem si vybrala.)
Rozhodně jako neupírám nikomu možnost rodit s epidurálem (nebo jakkoli jinak) když to chce ( a v ideálním případě je informován o rizikách, možnostech atakdále) a zase to neznamená, že bych si ho JÁ nechala píchnout.
Chci aby byla možnost pro KAŽDÉHO zvolit porod jaký chce.
K vyjádření mého osobního stanoviska mně (bohužel) vyprovokovaly nesmyslné a drzé poznámky z druhého tábora, ale nic to nemění na tom, co už jsem mnohokrát napsala.

Skoro všechny reagujete nesmyslně agresivně, podporujete se navzájem a mně už to dost přestává bavit, protože takhle se slušná diskuze nevede. Mrzí mně, že jsem se nechala vyprudit...
Zřejmě jsme podle vás všichni včetně WHO mimo, tak jo...
SBOHEM!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.